Jaarmarkt Dickens Day Beerta Oldambt Groningen
Jaarmarkt Dickens Day Beerta Oldambt Groningen
We zoeken jou: versterking voor de organisatie en een financieel steuntje

We zoeken jou: versterking voor de organisatie en een financieel steuntje

Afgelopen zondag hebben we flyers uitgedeeld op de voorjaarsmarkt in Beerta. Zo leuk, eindelijk weer Dickens' kleding aan! Wat hebben we een enthousiaste reacties gehad. Super! Omdat er weer een Dickens' Day wordt georganiseerd, dat we jou zoeken voor de evenementencommissie of voor de decorgroep of om andere dingen te doen. En ook om aandacht te vragen voor onze crowdfundactie. We zijn namelijk afhankelijk van sponsoren en subsidies en dit is niet heel makkelijk. Via de QR code scannen of via d...Lees meer »

Dickens' Day Beerta gaat door!

Dickens' Day Beerta gaat door!

We kunnen weer! Op zondag 18 december hebben we na 2 jaar corona weer Dickens Day! We zijn superblij met de locatie die ons is aangeboden voor de opslag van decors voor het klussen. De decorgroep gaat de materialen verhuizen naar de nieuwe opslagruimte bij Willem Overbeek in Ganzedijk. Het is een grote ruimte, hoog genoeg voor alle decorstukken en voorzien van stroom en licht zodat er geklust kan worden. Wil je meehelpen decors bedenken en maken? Of wil je graag in de organisatiecommissie? Neem ...Lees meer »

Geen Dickens Day in 2021

Geen Dickens Day in 2021

Een van de grootste evenementen in de regio, Dickens Day Beerta, gaat niet door. De coronacijfers hollen achteruit en er mag steeds meer, maar het staat vast dat Dickens Day Beerta in december niet doorgaat. De situatie is daarvoor te onzeker zegt de organisator Dorpsbelangen Beerta. Het is onduidelijk hoe de coronamaatregelen in december zijn. Ook is de organisatie nog steeds op zoek naar een locatie: “We zijn ermee bezig, maar tot dusver is er nog geen ruimte gevonden met voldoende ruimte vo...Lees meer »

Marktroute, omleidingsroute en toegangsroute naar Beerta

Marktroute, omleidingsroute en toegangsroute naar Beerta

Het rood gearceerde gedeelte is de marktroute Het geel gearceerde gedeelte is de omleidingsroute voor de hulpdiensten Als u niet naar de markt wilt met de bus dan kunt u het beste de afslag Finsterwolde nemen en dan op de rotonde in Finsterwolde bij Post Pallets de Veenweg naar Beerta inslaan. De Veenweg is ter hoogte van de Tjammestraat afgesloten voor alle autoverkeer. Wanneer u via de Hoofdstraat Beerta binnen rijd kunt u gratis parkeren bij de Reiderhaven. Aan de Hoofdstraat zijn verschill...Lees meer »

Dickens Day Beerta 14 en 15 december 2019

Dickens Day Beerta 14 en 15 december 2019

Zaterdag 14 december Scrooge in de kerk De organisatiecommissie van Dickens Day Beerta van Dorpsbelangen biedt u vanwege het 10-jarig jubileum een extra voorstelling aan in de prachtige Bartholomeuskerk om alvast in de stemming te komen voor Dickens Day. Verteller Gery Groot Zwaaftink vertelt het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens. Over de gierige vrek Scrooge die in het verleden, heden en toekomst ziet wie hij was, wie hij is en wat er van hem zal worden als hij zijn leven niet gaat ve...Lees meer »

Dickens Day Beerta 2020 gaat niet door!

Dickens’ Day Beerta gaat niet door! Elk jaar in december is het Dickens’ Day in Beerta. Ieder jaar in december verandert het dorp voor één dag in de magische wereld van het boek a Christmas Carol van Charles Dickens. Tot nu toe. Dickens Day Beerta 2020 gaat niet door. Dorpsbelangen Beerta laat weten dat er helaas geen mogelijkheid is om dit jaar Dickens’ Day te organiseren. “Bij een evenement organiseren in deze tijd van het coronavirus moet je rekening houden met heel veel corona ma...Lees meer »

video RTV Go Dickens Day 2019

Lees meer »

JUBILEUM DICKENS DAY BEERTA OP 15 DECEMBER  2019

JUBILEUM DICKENS DAY BEERTA OP 15 DECEMBER 2019

Dit jaar vieren we het 10 jarig bestaan van Dickens Day. Het beloofd wederom een geweldig feest te worden. De entertainmentcommissie is al weer druk bezig om het programma samen te stellen. We kunnen alvast verklappen dat op zaterdag 14 december Gery Groot-Zwaaftink in de Bartholomeuskerk het verhaal van de vrek Scrooge komt vertellen. De fakkeloptocht is ook weer op zaterdag en daarna is er op het Dickensplein (Vredesplein) gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen....Lees meer »

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Koning & Drenth BV Beerta
  • Geertje de Roo Naaiatelier en fournituren Harderwijk
  • Silvos Klussen Beerta
  • Mirjam's nagelstudio Beerta
  • Manske Mulder Westerlee