Jaarmarkt Dickens Day Beerta Oldambt Groningen
Jaarmarkt Dickens Day Beerta Oldambt Groningen
Marktroute en omleidingsroute Dickens Day 15 december 2019

Marktroute en omleidingsroute Dickens Day 15 december 2019

Rood gearceerde route is de marktroute Geel gearceerde route is de omleidingsroute bestemd voor hulpdiensten e.d....Lees meer »

Dickens Day Beerta 14 en 15 december 2019

Zaterdag 14 december Scrooge in de kerk De organisatiecommissie van Dickens Day Beerta van Dorpsbelangen biedt u vanwege het 10-jarig jubileum een extra voorstelling aan in de prachtige Bartholomeuskerk om alvast in de stemming te komen voor Dickens Day. Verteller Gery Groot Zwaaftink vertelt het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens. Over de gierige vrek Scrooge die in het verleden, heden en toekomst ziet wie hij was, wie hij is en wat er van hem zal worden als hij zijn leven niet gaat ve...Lees meer »

JUBILEUM DICKENS DAY BEERTA OP 15 DECEMBER  2019

JUBILEUM DICKENS DAY BEERTA OP 15 DECEMBER 2019

Dit jaar vieren we het 10 jarig bestaan van Dickens Day. Het beloofd wederom een geweldig feest te worden. De entertainmentcommissie is al weer druk bezig om het programma samen te stellen. We kunnen alvast verklappen dat op zaterdag 14 december Gery Groot-Zwaaftink in de Bartholomeuskerk het verhaal van de vrek Scrooge komt vertellen. De fakkeloptocht is ook weer op zaterdag en daarna is er op het Dickensplein (Vredesplein) gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen....Lees meer »

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Opel Ambergen Winschoten
  • Venema's textiel Finsterwolde
  • HWN Beerta Beerta
  • PKF Post pallets Finsterwolde
  • Bureau het Wilde Oosten Beerta