Jaarmarkt Dickens Day Beerta Oldambt Groningen
Jaarmarkt Dickens Day Beerta Oldambt Groningen

Dickens Day Beerta is dit jaar op 13 december

Lees meer »

video RTV Go Dickens Day 2019

Lees meer »

Marktroute, omleidingsroute en toegangsroute naar Beerta

Marktroute, omleidingsroute en toegangsroute naar Beerta

Het rood gearceerde gedeelte is de marktroute Het geel gearceerde gedeelte is de omleidingsroute voor de hulpdiensten Als u niet naar de markt wilt met de bus dan kunt u het beste de afslag Finsterwolde nemen en dan op de rotonde in Finsterwolde bij Post Pallets de Veenweg naar Beerta inslaan. De Veenweg is ter hoogte van de Tjammestraat afgesloten voor alle autoverkeer. Wanneer u via de Hoofdstraat Beerta binnen rijd kunt u gratis parkeren bij de Reiderhaven. Aan de Hoofdstraat zijn verschill...Lees meer »

Dickens Day Beerta 14 en 15 december 2019

Dickens Day Beerta 14 en 15 december 2019

Zaterdag 14 december Scrooge in de kerk De organisatiecommissie van Dickens Day Beerta van Dorpsbelangen biedt u vanwege het 10-jarig jubileum een extra voorstelling aan in de prachtige Bartholomeuskerk om alvast in de stemming te komen voor Dickens Day. Verteller Gery Groot Zwaaftink vertelt het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens. Over de gierige vrek Scrooge die in het verleden, heden en toekomst ziet wie hij was, wie hij is en wat er van hem zal worden als hij zijn leven niet gaat ve...Lees meer »

JUBILEUM DICKENS DAY BEERTA OP 15 DECEMBER  2019

JUBILEUM DICKENS DAY BEERTA OP 15 DECEMBER 2019

Dit jaar vieren we het 10 jarig bestaan van Dickens Day. Het beloofd wederom een geweldig feest te worden. De entertainmentcommissie is al weer druk bezig om het programma samen te stellen. We kunnen alvast verklappen dat op zaterdag 14 december Gery Groot-Zwaaftink in de Bartholomeuskerk het verhaal van de vrek Scrooge komt vertellen. De fakkeloptocht is ook weer op zaterdag en daarna is er op het Dickensplein (Vredesplein) gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen....Lees meer »

Mede mogelijk gemaakt door:

  • Boels Rental Veendam
  • Feestbedrijf JoJo Vriescheloo
  • Kerstbomen de BeetseFamilie de Roo Sellingerbeetse
  • Hamletz Lekkerder! Beerta
  • Schildersbedrijf Dreyer VOF Beerta