Jaarmarkt Dickens Day Beerta Oldambt Groningen
Jaarmarkt Dickens Day Beerta Oldambt Groningen

Samen maken we Dickens!

Wij zijn op zoek naar versterking voor onze evenementencommissie en de decorgroep.

Evenementencommissie:
We zijn op zoek naar mensen die nieuwe ideeën hebben die we met elkaar tot uitvoering weten te brengen, die kunnen helpen met het werven van sponsoren en subsidies, het aanvragen van vergunningen, het regelen van faciliteiten en veiligheid, die coördinerende taken op zich kunnen nemen en zo zijn er nog veel meer dingen te organiseren. Meld je aan en laat ons weten wat je graag wilt doen. In onderling overleg kan er veel.

Decorgroep:
Heb jij ideeën voor sfeervolle decors en decorstukken om de straten aan te kleden of ben jij handig en kun je dat maken? Ook voor de op- en afbouw in het Dickens weekend geldt: vele handen maken licht werk.

Kledinggroep:
Er is al veel kleding, maar ieder jaar worden er weer nieuwe outfits in Dickens stijl genaaid, gehaakt en gebreid en bestaande kleding wordt aangepast of hersteld. Ben jij handig en creatief?

Wil je meedoen als figurant op Dickens Day? Dat kan natuurlijk ook. Heb je al eerder meegedaan, meld je dan alsnog aan wanneer de kledinggroep een oproep doet via Facebook. Dan slaan we niet per ongeluk iemand over en zorgen we dat jij erbij bent.

De evenementencommissie vergadert een aantal keren per jaar: in januari is de evaluatie van Dickens Day, in het voorjaar komen we samen en na de zomervakantie elke maand tot Dickens Day. De laatste weken voor Dickens komen we vaker bij elkaar wanneer nodig.

Hoe vaak en wanneer de klusavonden en de kledingavonden zijn, wordt onderling afgesproken. Meestal begint het na de zomervakantie. Dat kan ook een inloopavond zijn, het is niet verplicht. Wanneer je tijd en zin hebt, kom je langs. Ook kun je afspreken dat je bepaalde klussen liever zelf doet op een tijdstip dat het jou beter past.

Wil je ook meedoen aan Dickens Day en het kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens tot leven brengen? Voor ontspanning, voor het sociale contact, samen met anderen bezig zijn om iets moois te maken en/of te doen? Voor eigen plezier of om anderen een mooie dag te laten beleven op Dickens Day? Jouw inzet is welkom! We maken met elkaar een unieke dag om trots op te zijn!

We zijn een organisatie die draait op vrijwilligers en we willen graag dat iedereen er ook veel lol en plezier in heeft en houdt. Iets voor jou? Meld je aan en laat ons weten wat je graag wilt doen. In onderling overleg kan er veel. Heb je vragen? Dat kan natuurlijk ook. Mail ons op info@dickensday.nl Graag tot ziens!

Mede mogelijk gemaakt door:

  • O.B.S. De Uilenburcht Beerta
  • Kringloopwinkel de Snuffelstal Beerta
  • H.P. Korte voor geld en goed Oostwold
  • Virol Scheemda
  • F. Hesseling Mechanisatie Oostwold